Запечена фарширована картопля
1368
інгредієнти:
- Картопля 16 шт.
- Сало (свинне) 100 г
- Фарш м'ясний (свинина або яловичина) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати сало тоненькими скибочками і викласти на деко.
Очищену картоплю розрізати навпіл і вирізати отвори.
Начинити картоплю начинкою (м'ясо або фарш, залишки вирізаної картоплі, цибулю, спеції, сіль пропустити через м'ясорубку), рясно змастити олією і посипати приправою.
Поставити в духовку і увімкнути на повний вогонь. Через 15 хв перевести на слабкий вогонь, чекати хв 30-40.
Ржаная закваска рецептПшеничная и ржаная
Праздничные салаты: праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі