Запечена фарширована картопля

ДРУГІ СТРАВИ
1368 Запечена фарширована картопля
Фото - Запечена фарширована картопля
інгредієнти:
  • Картопля 16 шт.
  • Сало (свинне) 100 г
  • Фарш м'ясний (свинина або яловичина) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Приправа
  • Сіль
  • Олія рослинна

Запечена фарширована картопля по Бродецький інгредієнти Нарізати сало тоненькими скибочками і викласти на деко.

Запечена фарширована картопля по Бродецький Очищену картоплю розрізати навпіл і вирізати отвори.

фото Запечена фарширована картопля по Бродецький Начинити картоплю начинкою (м'ясо або фарш, залишки вирізаної картоплі, цибулю, спеції, сіль пропустити через м'ясорубку), рясно змастити олією і посипати приправою.

 

Поставити в духовку і увімкнути на повний вогонь. Через 15 хв перевести на слабкий вогонь, чекати хв 30-40. 

 

 

Ржаная закваска рецептПшеничная и ржаная

Праздничные салаты: праздничные новогодние салаты. Праздничные салаты.

Рецепты салатов из ассорти морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

recepti.biz Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter