Запечена дорада
656
інгредієнти:
- Дорада 1000 г
- Лимон 1 шт.
- Кмин сушений 1 ст.л.
- Розмарин 1 ч.л.
- Сіль, перець
- Масло вершкове 50 г
Дораду очистити від луски, зрізати плавники і хвіст, помити, обсушити.
Полити соком лимона.
Засипати травами (розмарин і кмин).
Додати сіль і перець.
Обмазати маслом з обох сторін і загорнути у харчову фольгу, міцно закладаючи краї.
Укласти на гриль і обсмажити по 5-7 хвилин з кожного боку.
Подавати у фользі зі свіжим салатом і картоплею "в мундирі".
Вкуснейшие рецепты тут: салат ласточкино гнездо фото.
Праздничные новогодние блюда рецепты с фотоПраздничная компания
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Кулинарная книга
www.recepti.biz.uaНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі