Запечена часникова курка із гарніром
- Курка 1.5 кг
- Грибна суміш 300 мл
- Картопля 1 кг
- Часник 6 зуб.
- Спеції
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Соєвий соус
- Оцет
- Олія оливкова
Курку помити і трохи відбити молоточком.
Половину головки часнику нарізати на смужки, залишену частину пропустити через прес.
Гострим ножем зробити проколи у курці і нашпигувати її нарізаним часником.
Приготувати намазку для курки.
Червоний солодкий перець.
Чорний мелений перець.
Сушений базилік.
Суміш італійських трав.
Часник пропущений через прес.
Пара ложок оливкової олії.
Гарно розтерти ложкою.
Натерти курку, як ззовні так і у середині.
У суміші соєвого соусу і оцту замаринувати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю.
Гриби гарно промити.
Обсмажити на сковорідці трохи посоливши, щоб пішла зайва рідина.
Очистити і нарізати картоплю, укласти на деко.
Картоплю посипати маринованою цибулею.
Грибами начинити курку, сколоти шкірку зубочистками. Укласти на деко.
Решту грибів покласти навколо курки.
Запікати півтори години при 180 градусах
Рецепты салатов на любой вкус: салати з копченою куркою. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты на праздничный стол - рецепты торт киевский.
recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт. Рецепты Приготовления.
Реценпт окрошки на минеральной воде. Окрошка на воде.
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter