Запечена броколі із куркою
841
інгредієнти:
- Броколі 750 г
- Грудка куряча 1 шт.
- Шпинат 1 пуч.
- Майонез (сметана) 1 ст.л.
- Сир твердий (сир + бринза) 150 г
- Часник
Курячі грудки відварити до готовності. У тому ж бульйоні відварити 3-4 хв броколі і шпинат.
Курку нарізати невеликими кубиками, додати дрібно нарізану або середньо броколі, нарізаний шпинат.
У майонез або сметану, змішану із майонезом, вичавити часник, ретельно перемішати.
Натерти на тертці сир.
Додати майонез у суміш курки, броколі та шпинату, всипати сир і обережно змішати.
Викласти масу у форму, можна зверху ще присипати сиром.
Запікати у духовці 15-20 хв при температурі 200 градусів до розплавлення сиру.
рецепты приготовления мясных салатов
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты вкусных салатов на зиму из баклажановВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі