Запечена бараняча нога

ДРУГІ СТРАВИ
659 Запечена бараняча нога
Фото - Запечена бараняча нога
інгредієнти:
  • Баранина на кістці (задня частина) 2.5 кг
  • Зелень (кріп, петрушка, базилік)
  • Спеції (червоне вино, сіль, перець, коріандр, гірчиця гостра, сухі трави)

Замаринувати баранячу ногу у спеціях, червоному вині, гірчиці, можна використовувати спеції для м'яса. Залишити на добу у холодному місці. Потім обгорнути фольгою і запекти у духовці при 180 градусів протягом двох годин (готовність визначити дерев'яної шпажкою). За цей час можна приготувати прикрасу. Озеро із желе, з відвареного яйця-лебідь, грибочки мариновані. Готову ногу поставити на тарілку кісткою догори.

Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления

эспрессо