Запечена бараняча нога
701
інгредієнти:
- Баранина на кістці (задня частина) 2.5 кг
- Зелень (кріп, петрушка, базилік)
- Спеції (червоне вино, сіль, перець, коріандр, гірчиця гостра, сухі трави)
Замаринувати баранячу ногу у спеціях, червоному вині, гірчиці, можна використовувати спеції для м'яса. Залишити на добу у холодному місці. Потім обгорнути фольгою і запекти у духовці при 180 градусів протягом двох годин (готовність визначити дерев'яної шпажкою). За цей час можна приготувати прикрасу. Озеро із желе, з відвареного яйця-лебідь, грибочки мариновані. Готову ногу поставити на тарілку кісткою догори.
Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі