Запечена баранина із розмарином і овочами
- Баранина 2 кг
- Розмарин
- Боржомі 1 шт.
- Сіль (морська)
- Перець мелений
- Баклажан 5 шт.
- Перець солодкий 5 шт.
- Помідор 5 шт.
- Цибуля 5 шт.
М'ясо розрізати на великі шматки, посолити, поперчити, посипати розмарином, всe це втерти у м'ясо. Цибулину велику натерти на дрібній тeртці і обмазати м'ясо, дати постояти 1 годину. Решту цибулі порізати кільцями і перекласти нею баранину, залити "Боржомі" і замаринувати (краще на ніч). Дістати м'ясо, викласти на деко, змащене маслом, довільно нарізати овочі, посолити, викласти їх близько м'яса, крім помідор і маринованої цибулі, залити маринадом і відправити в духовку на 1 год 20-30 хвилин. За 15 хвилин до готовності додати помідори і викласти на м'ясо мариновану цибулю.
Шоколадный пудинг простой рецепт с какаоСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Кулинарные рецепты от Tramontina: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Приготовление брокколи и цветной капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter