Запечена баранина
- Баранина 1.5 кг
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Сіль 2 ст.л.
- Перець чорний 1 ч.л.
- Гвоздика (мелена) 3 г
- Шафран 0.5 ч.л.
- Кінза (мелена) 0.5 ч.л.
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Часник 5 зуб.
Соус.
5 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. солі, 1 ч. л. перцю, на кінчику ножа гвоздики, 1 ч. л. запашного перцю, 0,5 ч. л. шафрана, 0,5 ч. л. кінзи, 0,5 ч. л. хмелі-сунелі змішати і дати настоятися.
М'ясо проткнути ножем і в розріз уставити часник, нарізаний уздовж на четвертинки, поколювати м'ясо, чим частіше і глибше, тим краще. Натерти сумішшю так, щоб просочилося, і на 30 хвилин покласти у пакет і щільно замотати, щоб увібралося.
Змастити глибоке деко оливковою олією, покласти баранину і прикрити фольгою. Готувати в духовці при 220°С 1,5 години.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат сонечко рецепт. Рецепты салатов.
праздничные новогодние рецепты блюд
Как приготовить вкусный шашлык - кулинарные рецепты с фотографиями.
Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото.
МайонезПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter