Запечена баранина

ДРУГІ СТРАВИ
566 Запечена баранина
Фото - Запечена баранина
інгредієнти:
  • Баранина 1.5 кг
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Сіль 2 ст.л.
  • Перець чорний 1 ч.л.
  • Гвоздика (мелена) 3 г
  • Шафран 0.5 ч.л.
  • Кінза (мелена) 0.5 ч.л.
  • Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
  • Часник 5 зуб.

Соус.

5 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. солі, 1 ч. л. перцю, на кінчику ножа гвоздики, 1 ч. л. запашного перцю, 0,5 ч. л. шафрана, 0,5 ч. л. кінзи, 0,5 ч. л. хмелі-сунелі змішати і дати настоятися.

М'ясо проткнути ножем і в розріз уставити часник, нарізаний уздовж на четвертинки, поколювати м'ясо, чим частіше і глибше, тим краще. Натерти сумішшю так, щоб просочилося, і на 30 хвилин покласти у пакет і щільно замотати, щоб увібралося.

Змастити глибоке деко оливковою олією, покласти баранину і прикрити фольгою. Готувати в духовці при 220°С 1,5 години.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат сонечко рецепт. Рецепты салатов.

праздничные новогодние рецепты блюд

Как приготовить вкусный шашлык - кулинарные рецепты с фотографиями.

Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Поможем выйти замуж в Германию.

Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото.

МайонезПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter