Заливне із курки по-домашньому
- Курка 1 кг
- Желатин 25 г
- Спеції
- Часник 4 зуб.
Курку розрізати на частини і варити години чотири на дуже повільному вогні. Дістати із бульйону, відокремити м'ясо від кісток і дрібно нарізати. Із бульйону ложкою зняти жир, що утворився у процесі варіння. Желатин замочити і коли він набрякне, влити у бульйон і додати сіль зі спеціями. Розлити по тарілках, покласти часник, прикрасити морквиною і відправити на холод до застигання.
Поилки для домашней птицы - салати з копченою куркою. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рождественская выпечка рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.ua для поста рецепты
Новогодние рецепты горячих блюдСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.ua Рыбный салат с салатными листьями и огурцом
Салат с копченой Курицей тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter