Заливна риба

ДРУГІ СТРАВИ
1880 Заливна риба
Фото - Заливна риба
інгредієнти:
  • Риба свіжа 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Заливна риба інгредієнти Заливна риба

фото Заливна риба Рибу почистити, нарізати на порційні шматки. Цибулю порізати кільцями і моркву порізати тонкими кружечками, викласти на дно широкої каструлі. Зверху рівним шаром розкласти шматки риби, кожен окремо. Додати літра півтора води, тільки щоб злегка покривала рибу. Варити на маленькому вогні хвилин 40-50. Наприкінці варіння додати приправу для риби і сіль. Вимкнути по готовності. Акуратно перекласти на тарілку рибу і залити процідженим бульйоном. Він буде прозорим, якщо варити на маленькому вогні. Поставити на холод.

Поможем выйти замуж в Германию: простые рецепты десертов без выпечки с фото.

Рецепты салатов мимоза. История салата мимоза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter