Заливна риба
1880
інгредієнти:
- Риба свіжа 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рибу почистити, нарізати на порційні шматки. Цибулю порізати кільцями і моркву порізати тонкими кружечками, викласти на дно широкої каструлі. Зверху рівним шаром розкласти шматки риби, кожен окремо. Додати літра півтора води, тільки щоб злегка покривала рибу. Варити на маленькому вогні хвилин 40-50. Наприкінці варіння додати приправу для риби і сіль. Вимкнути по готовності. Акуратно перекласти на тарілку рибу і залити процідженим бульйоном. Він буде прозорим, якщо варити на маленькому вогні. Поставити на холод.
Поможем выйти замуж в Германию: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Рецепты салатов мимоза. История салата мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі