Закуска з кабачків
- Кабачок
- Сир
- Зелень
- Майонез
- Часник
- Борошно
- Сіль
- Олія (для смаження)
Кабачок повинен бути молодим, практично без насіння. Ріжемо на кружечки товщиною 1-1,2 см. Обвалюємо кожен кружечок в борошні. Розігріваємо в пательні олію, укладаємо тільки в один шар кружечки, підсолюємо, обсмажуємо з одного боку до світло-коричневого кольору, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону. Олії на сковорідку краще багато не лити, інакше буде дуже жирне блюдо. Поки кабачок смажиться, готуємо сирну масу. Тремо сир на дрібній тертці, часник видавлюємо через часникодавку, дрібно ріжемо зелень (на цей раз у мене був кріп, але частіше робимо з петрушкою), додаємо майонез, перемішуємо.
Викладаємо кабачки на плоске блюдо, На кожен кружечок кладемо сирну масу. Страва готова.
Замість кабачків можна взяти кружечки помідорів (лише коли в них багато м´якоті) або обсмажені кружальця баклажанів.
Смачного!.
Куриный рулет с черносливом и орехами видеокуриный рулет
recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты салат с морепродуктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Необычный омлет по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Любите жареную курочку - как правильно приготовить соус бешамель. Продукты для азиатской кухни.
Салат мимоза состав. Салат мимоза приготовление.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter