Закуска із зеленої квасолі з беконом
753
інгредієнти:
- Квасоля (зелена, свіжа) 200 г
- Горошок зелений (свіжий або заморожений) 100 г
- Бекон (копчена грудка) 200 г
- Фісташки (подрібнені) 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
- Соус ( 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Квасолю промити, почистити.
Бекон нарізати невеликими шматочками.
Очищений часник подрібнити.
Квасолю, бекон, горошок, часник тушкувати у сковороді з високими бортиками з додаванням оливкової олії близько 10 хвилин.
Додати фісташки, соус песто, сіль, перець, бальзамічний оцет.
Перемішати і зняти з вогню.
Соус песто. У блендері подрібнити 60 г базиліку, 3 ст. л. кедрових горішків, 2 зуб. часнику, 30 г пармезану, додати сіль і поступово додавати оливкову олію холодного віджиму доводячи до консистенції сметани.
Рецепты юлии высоцкой выпечка. Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі