Закуска із морського язика та квасолі
- Квасоля (лімо, велика) 200 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Філе рибнe (морський язик) 1300 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
- Кмин 0.5 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Розмарин (сухий) 0.5 ч.л.
- Сіль, перець
- Олія рослинна
Відварити квасолю (квасоля не повинна розваритися). Час приготування квасолі без попереднього замочування 2-2,5 години.
Філе морського язика нарізати середніми шматочками.
Маринад для риби: 3 ст. л. оливкової олії, кмин, часник потовкти у ступці з 1 ч. л. солі. Маринадом заправити рибу і залишити на 30 хв.
Цибулю нарізати півкільцями. Маринад для цибулі: 1 ст. л. оливкової олії, бальзамічний оцет, розмарин, сіль, перець. Заправити цибулю маринадом і залишити мінімум на годину. Потім обсмажити на олії до золотистого кольору.
Рибу обсмажувати в олії на сильному вогні.
У салатник викласти квасолю, потім обсмажену цибулю.
На цибулю викласти рибу.
Все перемішати і подавати у гарячому вигляді.
Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни. Рецепт первого блюда - рассольник.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter