Закуска із морського язика та квасолі

ДРУГІ СТРАВИ
767 Закуска із морського язика та квасолі
Фото - Закуска із морського язика та квасолі
інгредієнти:
  • Квасоля (лімо, велика) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 200 г
  • Філе рибнe (морський язик) 1300 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний) 1 ст.л.
  • Кмин 0.5 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Розмарин (сухий) 0.5 ч.л.
  • Сіль, перець
  • Олія рослинна

Закуска з морським мовою і квасолею інгредієнти Відварити квасолю (квасоля не повинна розваритися). Час приготування квасолі без попереднього замочування 2-2,5 години.

Закуска з морським мовою та квасолею Філе морського язика нарізати середніми шматочками.

фото Закуска з морським мовою та квасолею Маринад для риби: 3 ст. л. оливкової олії, кмин, часник потовкти у ступці з 1 ч. л. солі. Маринадом заправити рибу і залишити на 30 хв.

Закуска з морським мовою і квасолею Квасоля Цибулю нарізати півкільцями. Маринад для цибулі: 1 ст. л. оливкової олії, бальзамічний оцет, розмарин, сіль, перець. Заправити цибулю маринадом і залишити мінімум на годину. Потім обсмажити на олії до золотистого кольору.

Закуска з морським мовою і квасолею Цибуля ріпчаста Рибу обсмажувати в олії на сильному вогні.

Закуска з морським мовою і квасолею Філе рибнoe У салатник викласти квасолю, потім обсмажену цибулю.

Закуска з морським мовою і квасолею Олія оливкова На цибулю викласти рибу.

Закуска з морським мовою і квасолею Оцет Все перемішати і подавати у гарячому вигляді.

Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни. Рецепт первого блюда - рассольник.

Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом: блины с грибами рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter