Закуска баклажанна
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Олія рослинна 2 скл.
- Мацоні (кисле молоко) 0.5 скл.
- Борошно 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Вимиті баклажани нарізати кружечками по 1 см, посолити, витримати 10-15 хв. Злегка віджати руками, сполоснути холодною водою і знову віджати, підсушити на рушникові.
Кожен кружечок обваляти в борошні з обох сторін і обсмажити у невеликій кількості олії.
Помідори порізати кружечками по 1 см.
У глибоку сковороду з товстим дном шарами викласти скибочки помідорів і баклажанів, зверху кожного шару - сіль і перець.
Яйця збити з мацоні до однорідної маси, суміш вилити зверху на овочі.
Запікати в розігрітій духовці 10 хв.
Готову страву викласти на тарілку, посипати зеленню.
www.recepti.biz.ua новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов с морепродуктами.
Рецепты салата с морепродуктами без майонезаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты индийской кухни.
Рецепты на праздничный стол - рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter