Закохана курочка
- Курка (без кісток)
- Кардамон (стручки) 6 шт.
- Коріандр (насіння) 2 ч.л.
- Гвоздика 6 шт.
- Кориця (паличка) 1 шт.
- Перець чорний горошком 12 шт.
- Селера черешкова 3 шт.
- Шпинат свіжий 1 пуч.
- Бекон копчений 150 г
- Сухарі 200 г
- Яйце 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (мускат, чорний перець, імбир)
- Масло вершкове 60 г
- Сіль
Приготувати начинку для шкіри. Всі спеції (стручки кардамону, гвоздику, горошки чорного перцю, шматочок кориці, зерна коріандру) подрібнити, з'єднати із 20 г вершкового масла.
Шкіру птиці відірвати від м'яса і покласти в отриману кишеньку масло зі спеціями. Залишити на годину (можна на ніч у холодильник).
Начинка для курки.
Порізати дрібно бекон.
Черствий хліб (білий, 2-денний) порізати і обсмажити до скориночки із вершковим маслом. Масло класти потроху, додаючи за потребою.
Шпинат промити холодною водою кілька разів, відварити у дуже солоній воді 1 хвилину, вийняти, облити холодною водою, добре віджати і нарізати дрібно.
Селеру відварити 3 хв (до м'якості) у солоній воді, порізати на смужки, потім на кубики.
З'єднати сухарі, бекон, шпинат, селеру, додати 2 яйця, часник, спеції (мускатний горіх, імбир, чорний перець). Можна ще печінку курячу.
Посолити у середині і зовні. Начинити і зашити пташку із двох сторін. Коли начиняти верх - починати із крилець, низ - із ніжок.
За допомогою паличок повернути курці курячі форми. Смажити годину або більше на маленькому вогні, поливаючи виділеним жиром.
Украшение тортов - рецепты украшения для тортов.
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепт кекс столичный с изюмом в хлебопечкеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Рецепты приготовления блюд.
Лимонник торт фотоЛимонник - посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter