Заєць у сметані
850
інгредієнти:
- Заєць 1200 г
- Сметана 300 г
- Оцет (6%)
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вода 600 мл
- Перець чорний (горошком)
- Лавровий лист
- Сіль 2 ст.л.
Обробленого зайця порубати на шматки.
Приготувати маринад: у воду додати оцет, перець, лавровий лист, сіль, цукор, рослинну олію.
Залити м'ясо маринадом, додати ріпчасту цибулю, нарізану кільцями і поставити в холод на 12-15 годин.
Укласти замаринованого зайця на деко і поставити в духовку на 40 хвилин.
Дістати, змастити сметаною і поставити ще на 15 хвилин.
Куриный рулет в бутылке видеокуриный рулет
Рецепты салатов из ананасовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Приготовление салата мимоза тут
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухняКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі