Заєць по-мисливськи
- Заєць 1.7 кг
- Морква 300 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Горілка 200 мл
- Перець чорний (горошком) 2 г
Зайця попередньо вимочити у воді 3 години, щоб стекла кров. Можна залишити у воді і довше.
Обробити зайця і постаратися виколупати увесь дріб'язок.
Розжарити олію у казані і укинути туди м'ясо. Швидко перемішати, щоб кожен шматочок схопився, і залишити, нехай обсмажується на середньому вогні.
Очистити цибулю з морквою і крупно нарізати.
Обсмажити зайця приблизно 30 хв, потім додати горілку, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 40.
Потім додати овочі, перемішати і тушкувати 20 хв. Посолити, додати перець і, якщо необхідно, долити трохи води. Тушкувати ще хвилин 15.
На гарнір найсмачніше рис.
Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепты приготовления мясных салатов
Ореховый торт без муки рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сеть магазинов Да: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter