Заєць по-мисливськи
 
		
				
				
				
				
		
- Заєць 1.7 кг
- Морква 300 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Горілка 200 мл
- Перець чорний (горошком) 2 г
 Зайця попередньо вимочити у воді 3 години, щоб стекла кров. Можна залишити у воді і довше.
 Зайця попередньо вимочити у воді 3 години, щоб стекла кров. Можна залишити у воді і довше.
 Обробити зайця і постаратися виколупати увесь дріб'язок.
 Обробити зайця і постаратися виколупати увесь дріб'язок.
 Розжарити олію у казані і укинути туди м'ясо. Швидко перемішати, щоб кожен шматочок схопився, і залишити, нехай обсмажується на середньому вогні.
 Розжарити олію у казані і укинути туди м'ясо. Швидко перемішати, щоб кожен шматочок схопився, і залишити, нехай обсмажується на середньому вогні.
 Очистити цибулю з морквою і крупно нарізати.
 Очистити цибулю з морквою і крупно нарізати.
 Обсмажити зайця приблизно 30 хв, потім додати горілку, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 40.
 Обсмажити зайця приблизно 30 хв, потім додати горілку, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 40.
 Потім додати овочі, перемішати і тушкувати 20 хв. Посолити, додати перець і, якщо необхідно, долити трохи води. Тушкувати ще хвилин 15.
 Потім додати овочі, перемішати і тушкувати 20 хв. Посолити, додати перець і, якщо необхідно, долити трохи води. Тушкувати ще хвилин 15.
 На гарнір найсмачніше рис.
 На гарнір найсмачніше рис.

Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
рецепты приготовления мясных салатов
Ореховый торт без муки рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Сеть магазинов Да: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

