Заєць по-мисливськи

ДРУГІ СТРАВИ
918 Заєць по-мисливськи
Фото - Заєць по-мисливськи
інгредієнти:
  • Заєць 1.7 кг
  • Морква 300 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Горілка 200 мл
  • Перець чорний (горошком) 2 г

Заєць по-мисливські інгредієнти Зайця попередньо вимочити у воді 3 години, щоб стекла кров. Можна залишити у воді і довше.

Заєць по-мисливські Обробити зайця і постаратися виколупати увесь дріб'язок.

фото Заєць по-мисливські Розжарити олію у казані і укинути туди м'ясо. Швидко перемішати, щоб кожен шматочок схопився, і залишити, нехай обсмажується на середньому вогні.

Заєць по-мисливські заячину Очистити цибулю з морквою і крупно нарізати.

Заєць по-мисливські Моркoвь Обсмажити зайця приблизно 30 хв, потім додати горілку, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 40.

Заєць по-мисливські Цибуля ріпчаста Потім додати овочі, перемішати і тушкувати 20 хв. Посолити, додати перець і, якщо необхідно, долити трохи води. Тушкувати ще хвилин 15.

Заєць по-мисливські Горілка На гарнір найсмачніше рис.

Заєць по-мисливські Перець чорний

Рецепты украшения для тортовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

рецепты приготовления мясных салатов

Ореховый торт без муки рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Сеть магазинов Да: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.

Сахарная паста,мастика для тортов: недорогой крем для торта.