"За щучим велінням"
638
інгредієнти:
- Риба (біла) 1 кг
- Креветки (королівські) 200 г
- Пармезан 100 г
- Вершки (10%) 50 г
- Соєвий соус 50 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Щуку розрізати на частини, щоб легше було очистити від шкіри і кісток.
Готове рибне філе нарізати шматочками.
Залити рибу вершками і соєвим соусом. Залишити маринуватися.
Очистити від панцира креветки.
Нарізати ріпчасту цибулю півкільцями.
Змішати рибу, креветки і цибулю. Все заправити зеленню та спеціями.
Викласти масу у форму для випічки, яку попередньо змастити оливковою олією. Відправити в духовку на 15 хвилин.
Через 15 хвилин дістати запіканку і посипати тертим сиром. Запікати ще 5-7 хвилин. Страва готова.
Як гарнір використати рис.
рецепты горячих новогодних блюд
Рецепты Рождество салатыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Диета: рецепты для похудения: рецепты пошаговые с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі