За щучим велінням

ДРУГІ СТРАВИ
647 За щучим велінням
Фото - За щучим велінням
інгредієнти:
  • Картопля 1500 г
  • М´ясо (яловичина) 800 г
  • Цибуля ріпчаста 8 шт.
  • Масло вершкове 150 г
  • Сало (олія) 50 г
  • Сир твердий 200 г
  • Огірок (маринований) 10 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Капуста пекінська 6 шт.
  • Спеції (сіль, перець чорний мелений, суміш перців (червоний, чорний, білий) горошком, базилік, зіра, барбарис)

За щучим велінням інгредієнти 5 цибулин подрібнити у кашку. М'ясо нарізати на шматочки розміром 4х4х4, змішати із цибулевою кашкою і залишити маринуватися мінімум на 1 годину.

За щучим велінням Картоплю відварити і приготувати пюре із олією. Трохи олії залишити для змащування деко.

фото За щучим велінням На деко покласти пергамент для випічки і змастити його олією.

За щучим велінням Картопля На сковорідці розтопити трохи сала (можна олію) і викласти замариноване м'ясо.

За щучим велінням М'ясо М'ясо залити кип'яченою водою (вода повинна його покрити) і додати приправи (сіль, перець чорний мелений, суміш перців (червоний, чорний, білий) горошком, базилік, зіра, барбарис). Тушкувати, доки м'ясо не стане м'яким.

За щучим велінням Цибуля ріпчаста На пергаменті із пюре викласти основу щуки.

За щучим велінням Масло вершкове Коли м'ясо готове - викласти його на основу щуки. Зверху засипати половиною тертого твердого сиру.

За щучим велінням Сало Нарізати 3 цибулини великими (0,5 см) півкільцями. Відправити на сковороду із залишеним від м'яса жиром. Смажити, доки цибуля не стане м'якою.

За щучим велінням Сир твердий Смажену цибулю викласти на щуку.

За щучим велінням Огірок Цибулю зверху засипати тертим сиром.

За щучим велінням Яйце Викласти пюре на щуку так, щоб вся начинка була у середині. Сформувати пюре, щоб було схоже на щуку.

За щучим велінням Капуста пекінська Щуку відправити у добре розігріту духовку, хвилин на 20 (щоб розплавився сир). Можна змастити зверху яйцем, але так складніше буде прикрашати.

Вийняти щуку із духовки і прикрасити. Із тонко нарізаних кільцями огірків викласти луску. Око - із половинки оливки. Корона - фігурно вирізана половинка вареного яйця. Хвіст, плавники, гребінь - із листя пекінської капусти.

 

 

Рецепты салатов на любой вкус - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.

Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Рецепты с авокадо салаты. Рецепт салат с авокадо.

Говяжья печень рецепты recepti.biz.ua

Рецепты для гурманов от Лефкадии - фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.

Мультиварка Philips - рецепт салата мимоза с фото. Салаты рецепты.

Вкусные рецепты для похудения: пирог со шпинатом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter