Ювеці
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Макаронні вироби (орзо) 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія оливкова
М'ясо (нарізане на порційні шматки) промити, протерти паперовим рушником насухо.
У невеликій кількості оливкової олії обсмажити (відварити) м'ясо з усіх боків.
У придатну для запікання в духовій шафі форму перекласти м'ясо з невеликою кількістю води, в якій варилося.
В іншій посудині, у невеликій кількості оливкової олії підсмажити дрібно нарізану цибулю, додати томатну пасту.
Обсмажену цибулю з томатною пастою перекласти у форму.
Відміряти склянку макаронних виробів.
Додати їх до вмісту форми.
Додати невелику кількість води. Посолити, поперчити. Усе обережно перемішати.
Поставити форму в духовку при температурі 180 градусів, залишити до випарювання рідини і довести до готовності.
У міру запікання не перемішувати, інакше макаронні вироби злипнуться між собою.
Мультиварка Philips: рецепты выпечки на рождество. Как приготовить вкусный шашлык.
Блюда из филе рыбы рецепты приготовления здесь
Рецепт вкусной домашней колбасыКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: авокадо салат рецепт. Рецепты Приготовления.
Французская кухня рецептыПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
recepti.biz.ua фото торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter