Юшка по-татарськи у горщиках
- Картопля 4 шт.
- Риба (морський окунь) 2 шт.
- Вершки (45%) 600 мл
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Лист лавровий 4 шт.
- Вода 12 ст.л.
- Зелень (цибуля зелена, кріп)
Картоплю нарізати тонкими кружечками, укласти шаром у глиняні горщики. Посолити, поперчити.
Рибу почистити, видалити плавники, обробити на філе. Порізати шматочками, укласти шаром у горщики. Посолити, поперчити.
Цибулю порізати тонкими кільцями, половину викласти у горщики.
Повторити всі шари.
Останнім шаром повинна бути картопля.
Покласти по лавровому листку у кожен горщик, додати по 3 столові ложки води, рясно залити вершками.
Варити в духовій шафі при 200-250 градусах до закипання. Потім зменшити температуру до 150 градусів і варити до готовності (перевірити по картоплі).
При подачі посипати дрібно рубаною зеленню.
Рецепты Для Мультиварки - бите скло десерт рецепт.
Рецепт торта Киевский тут
www.recepti.biz.uaРецепты и советы
Рецепты для хлебопечки, вкусно - французские десерты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты вкусные рецептыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
CAKE-BAR: крем для торта для украшения. Ювелирный 1919.
Американская кухня доставка. Монтана рестран американской кухни санкт петербург.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter