"Їжачки у тумані"

ДРУГІ СТРАВИ
698 "Їжачки у тумані"
Фото -
інгредієнти:
  • Фарш змішаний (яловичина + свинина) 1 кг
  • Рис 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Паста томатна 50 г
  • Сметана 100 г
  • Вода 150 мл
  • Приправа (суміш італійських трав)
  • Сіль
  • Перець

фото

Рис відварити, воду злити.

У фарш додати рис, яйце, приправу, сіль, перець.

Перемішати.

Сир "Сулугуні" порізати кубиками.

Сформувати на долоні коржик із фаршу, покласти сир, надати форму кульки.

Викласти підготовлені їжачки у форму для запікання.

Приготувати заливку. Змішати томатну пасту, сметану і воду, розмішати, посолити.

Залити їжачків заливкою.

Запікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 45 хвилин.

Сир натерти на тeртці.

Через 45 хвилин їжачків дістати, посипати сиром і запікати щe 10-15 хвилин.


Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами. Рецепты салатов на любой вкус.

Салат из копчёной Курицы recepti.biz.ua

Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.

Салат из картошки моркови и яиц и грибовМясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter