"Їжачки у тумані"
- Фарш змішаний (яловичина + свинина) 1 кг
- Рис 100 г
- Яйце 1 шт.
- Сир твердий 50 г
- Паста томатна 50 г
- Сметана 100 г
- Вода 150 мл
- Приправа (суміш італійських трав)
- Сіль
- Перець
Рис відварити, воду злити.
У фарш додати рис, яйце, приправу, сіль, перець.
Перемішати.
Сир "Сулугуні" порізати кубиками.
Сформувати на долоні коржик із фаршу, покласти сир, надати форму кульки.
Викласти підготовлені їжачки у форму для запікання.
Приготувати заливку. Змішати томатну пасту, сметану і воду, розмішати, посолити.
Залити їжачків заливкою.
Запікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 45 хвилин.
Сир натерти на тeртці.
Через 45 хвилин їжачків дістати, посипати сиром і запікати щe 10-15 хвилин.
Потрясающе вкусный салат: салат з куркою та грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат из копчёной Курицы recepti.biz.ua
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
Салат из картошки моркови и яиц и грибовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter