Їжачки у духовці
- Фарш м´ясний 500 г
- Рис варений 250 г
- Томатна паста (кетчуп)
- Майонез
- Сир 50 г
- Масло вершкове
- Яйце 1 шт.
- Соєвий соус
- Аджика (гостра приправа)
- Зелень
Напівготовий рис змішати із фаршем, яйцем, зеленню, посолити і додати спеції. Зліпити із них кульки і покласти у форму змащену маслом.
Залити їжачки соусом.
Соус: змішати томатну пасту і майонез у рівних пропорціях, додати 1 ст. л. соєвого соусу, аджику для гостроти.
На кожен їжачок покласти по маленькому шматочку вершкового масла.
Запікати у духовці при 180 градусах близько 40 хв, періодично поливаючи зверху їжачки отриманою підливою. Хвилин за 5 покласти зверху їжачків скибочки сиру.
Подавати зі сметаною та овочевим салатом.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат кучками. Доставка готовой еды на неделю.
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные новогодние блюда. Готовим со вкусом.
Салат из Курицы и другие кулинарные рецепты. Салат с папоротником и Курицей.
Тайская кухня рецепты салатовИнтернет-магазин тайской косметики. Кафе-ресторан тайской кухни
recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Маковый торт рецептура www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter