Їжачки м'ясні
- Фарш м'ясний 500 г
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Рис відварити до напівготовності, злегка остудити, промивши під проточною водою, з'єднати з м'ясним фаршем, дрібно нарізаною цибулею, посолити, поперчити. Все перемішати, сформувати кульки, обваляти в борошні, злегка обсмажити в олії, покласти у сковороду, залити невеликою кількістю води, закрити кришкою, поставити в духовку на 20 хв. Незадовго до вилучення з духовки відкрити кришку і дати їжачкам зарум'янитися.
Арахисовое масло фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Салати з сардиноюсалати з сардиною
Салаты с фетойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Первые блюда Польской кухни. Польская мебель кухня.
Рецепт домашнего приготовления майонеза. Приготовление домашнего майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter