Їжачки м'ясні

ДРУГІ СТРАВИ
674 Їжачки м'ясні
Фото - Їжачки м'ясні
інгредієнти:
  • Фарш м'ясний 500 г
  • Рис 1 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний

Рис відварити до напівготовності, злегка остудити, промивши під проточною водою, з'єднати з м'ясним фаршем, дрібно нарізаною цибулею, посолити, поперчити. Все перемішати, сформувати кульки, обваляти в борошні, злегка обсмажити в олії, покласти у сковороду, залити невеликою кількістю води, закрити кришкою, поставити в духовку на 20 хв. Незадовго до вилучення з духовки відкрити кришку і дати їжачкам зарум'янитися.

Арахисовое масло фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Салати з сардиноюсалати з сардиною

Салаты с фетойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Первые блюда Польской кухни. Польская мебель кухня.

Рецепт домашнего приготовления майонеза. Приготовление домашнего майонеза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter