Їжачки із соусом
598
інгредієнти:
- Фарш яловичий 500 г
- Рис 1 скл.
- Спеції
- Сметана 3 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
Рис промити і відварити до напівготовності. Потім відкинути на дуршлак і промити.
Змішати рис із фаршем та спеціями. Сформувати кульки.
Приготувати соус: склянку окропу + сметана + томатна паста змішати.
Вилити соус у високу сковороду і викласти їжачки.
Варити до готовності, періодично перевертаючи.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины тут
Очень вкусные кексы: кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.
Рецепты пасхи вкусной с творогомКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Рецепт куриной печениКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі