Їжачки із м’яса козулі
- Яйце 1 шт.
- М’ясо козулі 1 кг
- Рис довгозернистий 0.5 скл.
- Картопля 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Перець солодкий червоний 0.5 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль, перець
Перекрутити м'ясо, цибулю, картоплю, перець, часник. Додати сіль, перець мелений, рис і яйце. Із цього фаршу скачати "їжачки".
Занурити їх у зварений курячий бульйон (на повільний вогонь).
Моркву натерти на тертці. Зробити засмажку із моркви та цибулі, додавши 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. томатної пасти і 1,5 ст. л. борошна. Потім розбавити обережно бульйон від "їжачків", щоб не було комочків. Коли "їжачки" готові, додати засмажку, рубаний кріп і дати закипіти.
Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня доставка. Консервы тм Tushe.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом - салат с копченым мясом рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата с языка.
Рецепты Приготовления - праздничные салаты к новому году.
Рецепт маргариты пиццыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Морепродукты салат рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Майонез цнаПроизводство майонеза, масла
Кулинарные рецепты от Tramontina: мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter