"Їжачки" дієтичні
- М´ясо (куряче) 600 г
- Рис 150 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець
Відокремити м'ясо від кісток і зробити фарш, додавши цибулю і часник.
Рис промити і залити окропом (1:2). Посолити і довести до кипіння. Щільно закрити кришку і зняти з вогню. Зачекати 15 хвилин.
Не варити. При цьому рис буде сирим, але вбере всю воду. Надалі, він не буде забирати рідину із м'яса і м'ясо залишиться соковитим.
Змішати фарш, рис і яйце. Додати сіль і перець.
Сформувати котлетки і викласти їх на деко.
Накрити фольгою і поставити у духовку.
Температура - 180 градусів на 1 годину.
Кулинарные рецепты первые блюдаЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Купить чеснок, цены: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Рецепти торти з фоторецепти торти з фото
Купить колбасу, цены - рецепт вкусной домашней колбасы. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты для пекарни - рецепт салата с фетой.
Кулинарные рецепты фотографиями. Кулинарные рецепты в фотографиях.
Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы
Что такое эспрессо макиатоэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter