"Їжачки"

ДРУГІ СТРАВИ
778 "Їжачки"
Фото -
інгредієнти:
  • Рис 200 г
  • Фарш 500 г
  • Яйце 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець червоний гіркий
  • Сіль
  • Майонез 3 ст.л.
  • Кетчуп 3 ст.л.
  • Вода 1 скл.

Рис відварити. Приготувати фарш: до м'яса додати цибулю, прокручену через м'ясорубку, яйця, посолити і поперчити.

Змішати майонез і кетчуп.

фото До фаршу додати варений рис.

Ретельно перемішати.

Скачати невеликі кульки і укласти у піддон.

Додати воду, зверху полити сумішшю кетчупу та майонезу.

Поставити у духовку і запікати хвилин 30, доки не википить вода, при температурі 220°С.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт крем заварной. Картошка В Мультиварке Рецепты.