"Їжачки"
- Свинина 500 г
- Яловичина 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Рис 150 г
- Сіль
- Перець чорний
- Базилік сушений
- Томатна паста 1 ст.л.
Із м'яса, цибулини, часнику зробити фарш. У фарш додати рис.
Із моркви і цибулини зробити засмажку.
Коли засмажка зазолотиться, додати лавровий лист, томатну пасту, базилік.
У готову засмажку додати 1 склянку води. Із фаршу зробити кульки-їжачки. Потім усі їжачки залити ще водою так, щоб майже покрити їх водою. Спробувати на сіль, додати якщо треба.
Тушкувати 40-50 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: первые блюда рецепты. Рецепты вкусных блюд.
Купить консервы - консервация овощей.
Осетинские пироги на заказ - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
ТутЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Салаты с белыми грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салаты с шампиньонами: салат с свежими шампиньонами. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter