"Їжачки"

ДРУГІ СТРАВИ
822 "Їжачки"
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яловичина 500 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Рис 150 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Базилік сушений
  • Томатна паста 1 ст.л.

Із м'яса, цибулини, часнику зробити фарш. У фарш додати рис.

Із моркви і цибулини зробити засмажку.

фото Коли засмажка зазолотиться, додати лавровий лист, томатну пасту, базилік.

У готову засмажку додати 1 склянку води. Із фаршу зробити кульки-їжачки. Потім усі їжачки залити ще водою так, щоб майже покрити їх водою. Спробувати на сіль, додати якщо треба.

Тушкувати 40-50 хвилин.

Кулинарные рецепты от Tramontina: первые блюда рецепты. Рецепты вкусных блюд.

Купить консервы - консервация овощей.

Осетинские пироги на заказ - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.

консервация грибов рецепты

ТутЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр

Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Салаты с белыми грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Салаты с шампиньонами: салат с свежими шампиньонами. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter