Їжачки
- Фарш м´ясний 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис (довгий)
- Томатна паста 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Олія рослинна
- Лавровий лист
- Яйце 1 шт.
Викласти фарш у каструлю, посолити і поперчити.
Моркву натерти на крупну тeртку, а цибулину нарізати не дуже крупно.
Моркву з цибулею обсмажити із додаванням невеликої кількості олії.
Рис добре промити і трохи підсушити.
У каструлю із фаршем покласти моркв’яно-цибулеву засмажку, рис і добре перемішати всe.
Додати одне яйце.
Щe раз усe добре перемішати.
На дно широкої каструлі налити трохи олії, покласти кілька горошин чорного перцю і 2-3 лаврових листки.
Сформувати невеликі кульки і укласти їх у каструлю.
Обережно, по бортику, залити їжачки окропом.
Вода повинна тільки закрити їжачків. Каструлю поставити на вогонь.
Додати до їжачків 2 ст. ложки томатної пасти.
Варити до готовності (не менше півгодини). Час варіння залежить від величини їжачків.
Подавати із кетчупом або сметаною.
Диета: рецепты для похудения: рецепты диетические.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховый торт без муки рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Продажа сельхозсырья,цветы: мясные салаты с ананасом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter