Язик яловичий з картоплею
- Язик яловичий 1 кг
- Картопля 0.5 кг
- Сир твердий 150 г
- Олія соняшникова 20 мл
- Сметана 100 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний (горошком)
- Сіль
Відварити 2 години язик, з додаванням перцю, лаврового листа і солі. Почистити, одночасно зварити до напівготовності картоплю.
Зварений, очищений язик нарізати на шматочки по 1,5 см. Викласти на змащену олією сковороду, додати цибулю і тушкувати.
На деко, змащене олією, викласти картоплю, зверху язик з цибулею. Залити соусом. Соус (сметани 100 г розбавити водою 50 г), можна використовувати і вершки. Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.
Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг.
Консервация овощей на зимуконсервация овощей
Горшочки для запекания Чанахи - суп чанахи рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты старой французской кухни здесь
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter