Язик яловичий з картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
644 Язик яловичий з картоплею
Фото - Язик яловичий з картоплею
інгредієнти:
  • Язик яловичий 1 кг
  • Картопля 0.5 кг
  • Сир твердий 150 г
  • Олія соняшникова 20 мл
  • Сметана 100 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний (горошком)
  • Сіль

Відварити 2 години язик, з додаванням перцю, лаврового листа і солі. Почистити, одночасно зварити до напівготовності картоплю.

Зварений, очищений язик нарізати на шматочки по 1,5 см. Викласти на змащену олією сковороду, додати цибулю і тушкувати.

На деко, змащене олією, викласти картоплю, зверху язик з цибулею. Залити соусом. Соус (сметани 100 г розбавити водою 50 г), можна використовувати і вершки. Зверху посипати тертим сиром і поставити в духовку на 15 хвилин.

Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг.

Консервация овощей на зимуконсервация овощей

Горшочки для запекания Чанахи - суп чанахи рецепт. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепты старой французской кухни здесь

Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.