Язик яловичий у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
843 Язик яловичий у кисло-солодкому соусі
Фото - Язик яловичий у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Язик яловичий 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Петрушка (корінь) 1 шт.
  • Лавровий лист, сіль, перець горошком
  • Бульйон 1.5 скл.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Масло вершкове 3 ч.л.
  • Оцет (3%) 1 ст.л.
  • Родзинки 2 ст.л.
  • Чорнослив 0.5 скл.

Язик добре промити, залити холодною водою і варити до готовності з морквою, коренем петрушки, цибулею і спеціями. Зварений язик вийняти, опустити в холодну воду, очистити від шкіри й нарізати порційними шматочками.

Соус: обсмажити борошно у вершковому маслі, додати цукор, бульйон (у якому варився язик), оцет і добре все перемішати. Чорнослив і родзинки розм'якшити у воді, покласти в соус, додати шматочки язика і прокип'ятити ще 8-10 хвилин на невеликому вогні.

Язик викласти на тарілку і полити соусом, поруч помістити гарнір з вареної картоплі, моркви та маринованих огірків.

корзинка из песочного теста

Консервация овощей в автоклаве рецепты видеоконсервация овощей

Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Мясной салат оливье. Салат мясной с блином.

http://recepti.biz.ua соус из хрена рецепт сливки

салати рецепти з грибами

Готовим со вкусом: буряк салат рецепт. Салаты рецепты.

рецепты Холодных закусок в картинках

Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец.

Рецепт кофейного кексаУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

Купить наши продукты онлайн: маскарпоне в домашних условиях. Приготовить пармезан дома легко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter