Язик яловичий у кисло-солодкому соусі
- Язик яловичий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Лавровий лист, сіль, перець горошком
- Бульйон 1.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Масло вершкове 3 ч.л.
- Оцет (3%) 1 ст.л.
- Родзинки 2 ст.л.
- Чорнослив 0.5 скл.
Язик добре промити, залити холодною водою і варити до готовності з морквою, коренем петрушки, цибулею і спеціями. Зварений язик вийняти, опустити в холодну воду, очистити від шкіри й нарізати порційними шматочками.
Соус: обсмажити борошно у вершковому маслі, додати цукор, бульйон (у якому варився язик), оцет і добре все перемішати. Чорнослив і родзинки розм'якшити у воді, покласти в соус, додати шматочки язика і прокип'ятити ще 8-10 хвилин на невеликому вогні.
Язик викласти на тарілку і полити соусом, поруч помістити гарнір з вареної картоплі, моркви та маринованих огірків.
Консервация овощей в автоклаве рецепты видеоконсервация овощей
Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Мясной салат оливье. Салат мясной с блином.
http://recepti.biz.ua соус из хрена рецепт сливки
Готовим со вкусом: буряк салат рецепт. Салаты рецепты.
рецепты Холодных закусок в картинках
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец.
Рецепт кофейного кексаУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Купить наши продукты онлайн: маскарпоне в домашних условиях. Приготовить пармезан дома легко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter