Язик варений під соусом болоньєз

ДРУГІ СТРАВИ
822 Язик варений під соусом болоньєз
Фото - Язик варений під соусом болоньєз
інгредієнти:
  • Язик яловичий 1 шт.
  • Томатна паста 80 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Зелень (петрушка, кріп) 1 пуч.
  • Приправа для м'яса
  • Сир твердий 40 г
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сіль 0.5 ч.л.

Мова варений під соусом болоньєз інгредієнти Язик відварити 2-3 години, після закипання бульйон посолити, додати приправи, лавровий лист, моркву і цибулину для аромату.

Мова варений під соусом болоньєз Язик відразу занурити у холодну воду, щоб шкірка легко знялася. Нарізати порційно.

фото Мова варений під соусом болоньєз Спасерувати цибулю для болоньєза.

Мова варений під соусом болоньєз Мова яловичий Змішати борошно, томатну пасту у холодній воді (півсклянки).

Мова варений під соусом болоньєз Томатна паста Додати суміш у смажену цибулю, проварити хвилин 10, засипати приправи. Дати постояти хвилин 10. Якщо соус надто густий, додати бульйон.

Подавати із вермішеллю.

Салаты мясные рецепты приготовленияРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Консервация овощи. Фото рецепты консервации овощей.

recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

салат из капусты брокколи

www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Кухонные столы интернет магазин - страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

французские салаты рецепты с фото

Рецепты с малиной - рецепты новогодних праздничных блюд.

Мультиварка Philips: первые блюда рецепт с фото.

Фотографии приготовления плова. Рецепты приготовления плова из узгенского риса.

Готовим со вкусом: новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.

Купить Белые грибы, цены: салат с белыми грибами. Купить мицелий.

Мультиварка Philips: салаты рецепты с фото. Готовим вкусно и полезно.

Рецепт салата цезарь от Valio: салат из ананаса рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter