Язик у сухарях
- Язик свинячий 4 шт.
- Спеції
- Сухарі панірувальні
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія рослинна
Розморожені язики промити у воді і відварити. Залити водою, після закипання зняти піну і варити півгодини, потім додати сіль, спеції (лавровий лист, кілька горошин перцю, трохи прованських трав). Потім варити до готовності. Якщо язики невеликі, то варити 2-2,5 години .
Дістати язики із бульйону, трохи охолодити, потім очистити від шкірки і нарізати скибочками.
Збити яйця і приготувати суміш для панірування. Змішати панірувальні сухарі, сіль, чорний перець, карі, куркуму, суміш сухих трав (прованські, італійські).
Занурити скибочки язика у яйце, потім потрібно обваляти у панірувальній суміші і смажити на олії.
На гарнір картопляне пюре.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Рецепты тортов без выпечки из печенья с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарный сайт скачать фильм рататуй http://recepti.biz.ua
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные новогодние салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter