Язик у соусі
- Язик свинячий 4 шт.
- Горіхи волоські 1 скл.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 1 скл.
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Приправа
Гриби і цибулю почистити, порізати і обсмажити разом на олії. Посолити, поперчити.
Язик (попередньо його відварити з додаванням солі, перцю. Зваривши, язик обдати холодною водою і зняти з нього шкірочку) нарізати на шматочки. Викласти у глибоке деко (сковорідку або будь-яку посудину для запікання, тільки глибоку).
Поверх язика викласти гриби з цибулею, розподіляючи по всій поверхні.
Горіхи потовкти у ступці + видавлений часник.
Додати до горіхів сметану, сіль, перець, приправи і добре перемішати.
Цим соусом залити язик із грибами. Соус не покриває язик повністю.
Накрити кришкою і поставити в гарячу духовку, приблизно, на 20 хвилин.
Можна зверху потерти трохи сиру.
На стіл подавати у гарячому вигляді, обов'язково поливаючи зверху соусом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салаты вкусные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter