Язик у соусі

ДРУГІ СТРАВИ
660 Язик у соусі
Фото - Язик у соусі
інгредієнти:
  • Язик свинячий 4 шт.
  • Горіхи волоські 1 скл.
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Приправа

Мова в соусі інгредієнти Гриби і цибулю почистити, порізати і обсмажити разом на олії. Посолити, поперчити.

Мова в соусі Язик (попередньо його відварити з додаванням солі, перцю. Зваривши, язик обдати холодною водою і зняти з нього шкірочку) нарізати на шматочки. Викласти у глибоке деко (сковорідку або будь-яку посудину для запікання, тільки глибоку).

фото Мова в соусі Поверх язика викласти гриби з цибулею, розподіляючи по всій поверхні.

Горіхи потовкти у ступці + видавлений часник.

Мова в соусі Мова свинячий Додати до горіхів сметану, сіль, перець, приправи і добре перемішати.

Цим соусом залити язик із грибами. Соус не покриває язик повністю.

Мова в соусі Горіхи волоські Накрити кришкою і поставити в гарячу духовку, приблизно, на 20 хвилин.

Можна зверху потерти трохи сиру.

Мова в соусі Шампіньйони На стіл подавати у гарячому вигляді, обов'язково поливаючи зверху соусом. 

 

 

 

 

Рецепты для хлебопечки, вкусно: салаты вкусные рецепты.

кулинарные рецепты даши малаховой

рецепт торта наполеона

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter