Язик у соєвому соусі
- Язик телячий 2 шт.
- Гриби (свіжі) 0.5 кг
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вода 300 мл
- Перець чорний
- Сіль
- Лавровий лист 1 шт.
- Цибуля зелена
- Зелень
- Олія рослинна
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Язик відварити до готовності (45 хвилин у скороварці). Відразу ж вийняти язик із бульйону. Опустити його у холодну воду і зняти шкіру. Не солити при варінні. Бульйон вилити.
Нарізати язик великими шматочками.
Гриби добре вимити і нарізати невеликими квадратиками. Обсмажити на олії.
Нашаткувати цибулю і обсмажити до прозорості. Додати натерту на крупній тертці моркву. Смажити до золотистого кольору.
Скласти у каструлю язик, гриби і моркву з цибулею.
У 300 мл гарячої води розвести 3 ст. л. соєвого соусу і додати його до язика. Також додати лавровий лист, сіль і чорний перець.
Варити на невеликому вогні 15 хвилин. Посипати у кінці зеленню. Подавати язик із вареними макаронами.
Готову страву посипати зеленою цибулею.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти холодних закусок з фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter