Язик у горщику "По-домашньому"
- Язик яловичий 400 г
- Картопля 600 г
- Печериці (білі гриби, відварені) 100 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень (петрушка, кріп)
- Масло вершкове 40 г
- Борошно 20 г
- Сметана 4 ст.л.
Зварити майже до готовності язик у такій кількості води, щоб вийшло 300 г бульйону.
Підготувати 4 глиняних горщики. Розігріти у сковороді 40 г вершкового масла і спасерувати у ньому 20 г борошна (3-4 хв). Потім при постійному помішуванні розвести бульйоном, додати 4 ст. ложки сметани, довести до кипіння, посолити і поперчити.
Нарізати кубиками картоплю і розкласти по 4 горщикам. Покласти у кожен по 100 г відвареного язика, додати по 25 г печериць і залити приготовленим соусом.
Розігріти духовку до 200-230°С, поставити у неї горщики і тушкувати до готовності. Перед подачею на стіл посипати нарізаними кропом і петрушкою.
Рецепт диетического супа. Диетические блюда рецепты.
Рецепт супа гуляш. Рецепт суп-гуляш.
Арахисовое масло рецепт приготовленияУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты вкусных блюд: рецепт вкусной домашней колбасы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Французская кухня кулинарные рецепты. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.
Майонез домашний без яиц из сметаныРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter