Язик у горщику "По-домашньому"

ДРУГІ СТРАВИ
980 Язик у горщику "По-домашньому"
Фото - Язик у горщику
інгредієнти:
  • Язик яловичий 400 г
  • Картопля 600 г
  • Печериці (білі гриби, відварені) 100 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Зелень (петрушка, кріп)
  • Масло вершкове 40 г
  • Борошно 20 г
  • Сметана 4 ст.л.

Зварити майже до готовності язик у такій кількості води, щоб вийшло 300 г бульйону.

Підготувати 4 глиняних горщики. Розігріти у сковороді 40 г вершкового масла і спасерувати у ньому 20 г борошна (3-4 хв). Потім при постійному помішуванні розвести бульйоном, додати 4 ст. ложки сметани, довести до кипіння, посолити і поперчити.

Нарізати кубиками картоплю і розкласти по 4 горщикам. Покласти у кожен по 100 г відвареного язика, додати по 25 г печериць і залити приготовленим соусом.

Розігріти духовку до 200-230°С, поставити у неї горщики і тушкувати до готовності. Перед подачею на стіл посипати нарізаними кропом і петрушкою.

Рецепт диетического супа. Диетические блюда рецепты.

Рецепт супа гуляш. Рецепт суп-гуляш.

Арахисовое масло рецепт приготовленияУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Рецепты вкусных блюд: рецепт вкусной домашней колбасы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок. Домашнии Рецепты на любой вкус.

Французская кухня кулинарные рецепты. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.

Майонез домашний без яиц из сметаныРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter