Язик у горіховому соусі
- Язик яловичий 1 шт.
- Печериці 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Горіхи волоські 2 скл.
- Сметана 200 г
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Відварити язик із цибулею та морквою. Варити не менше 3 год, у кінці додати сіль і лавровий лист.
Приготувати соус. Нарізати цибулю півкільцями.
Обсмажити на олії.
Нарізати печериці пластинами.
Додати до цибулі і тушкувати хвилин 10.
Подрібнити горіхи.
Додати хмелі-сунелі.
Часник.
Додати сметану.
Все розмішати, якщо виходить дуже густо, розбавити бульйоном.
Язик вийняти, замочити на 5 хв у холодній воді.
Зняти шкіру. Нарізати.
У форму покласти шматочки язика.
Зверху печериці із цибулею.
Потім соус.
Поставити у духовку хвилин на 25-30.
Как приготовить вкусный шашлык - пирог в разъемной форме.
Соус из хрена рецепт сливки. Соус из апельсинов с хреном.
Картофельные рецепты с фото - семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт шоколадного кекса на сметане. Купить сметану, цены.
Кулинарные рецепты от Tramontina - немецкая кухня рецепты с фото.
Рецепты салат фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter