Язик тушкований
1045
інгредієнти:
- Язик яловичий
- Помідор
- Томатна паста
- Часник
- Лавровий лист
Язик залити водою і довести до кипіння, після закипання варити 10 хвилин, вийняти, очистити, нарізати на шматки.
Укласти у каструлю шарами, посипаючи кожен шар часником, лавровим листом.
Окремо спасерувати томат, залити водою і тушкувати до червоно-помаранчевого кольору.
Язик залити томатом, посолити, поперчити, додати помідори і тушкувати 3 години. Охолодити і подавати.
Диетическая кухня рецепты фото www.recepti.biz.ua
Потрясающе вкусный салат: салат с жареными грибами. Купить мицелий.
Салаты праздничные рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі