Язик по-італійськи
- Язик яловичий 1 шт.
- Сир твердий 400 г
- Масло вершкове 200 г
- Хліб (білий) 0.5 шт.
- Перець чорний (горошком) 5 шт.
- Перець духмяний (горошок) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гвоздика 5 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
Яловичий язик кілька разів ретельно промити у теплій воді, ошпарити окропом.
Покласти язик у каструлю із киплячою підсоленою водою, додати коріння. Варити 3 години під кришкою.
Із язика, коли він трохи охолоне, зняти шкіру.
Потім нарізати навскоси тонкими скибочками.
Приготувати сухарі. Нарізати хліб кубиками, укласти на деко і в духовку.
Підсушити до золотистого кольору, помішуючи кожні 5 хвилин.
Сир натерти на крупній тертці.
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
Викласти підготовлені продукти шарами у сковороду.
1 шар - язик.
2 шар - сухарі (полити олією).
3 шар - сир.
4 шар - язик.
5 шар - сухарі (полити олією).
6 шар - сир.
Поставити у заздалегідь розігріту духовку, щоб зарум'янилося. (5-15 хв при 180°С).
Вкусные рецепты для похудения - торт кукла рецепт с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты с фотографиями домашняя кухня recepti.biz.ua
Мясные салаты с грибами рецептыВНИИ мясной промышленности
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter