Язик під яблучним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
741 Язик під яблучним соусом
Фото - Язик під яблучним соусом
інгредієнти:
  • Язик 500 г
  • Яблуко 2 шт.
  • Вино червоне
  • Сіль
  • Цукор
  • Часник
  • Лимон

Язик під яблучним соусом інгредієнти Яблука нарізати шматочками, залити водою і зварити до м'якості.

Язик під яблучним соусом Протерти, додати сіль, цукор, цедру лимона, вино і проварити 2-3 хвилини, додати часник.

фото Язик під яблучним соусом Язик нарізати скибочками, викласти на тарілку, зверху покласти соус.

Подавати з будь-яким гарніром.

Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты.

Французские десерты рецептыБиографии французских художников и их картины

Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты праздничных блюд

recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter