Язик під яблучним соусом
756
інгредієнти:
- Язик 500 г
- Яблуко 2 шт.
- Вино червоне
- Сіль
- Цукор
- Часник
- Лимон
Яблука нарізати шматочками, залити водою і зварити до м'якості.
Протерти, додати сіль, цукор, цедру лимона, вино і проварити 2-3 хвилини, додати часник.
Язик нарізати скибочками, викласти на тарілку, зверху покласти соус.
Подавати з будь-яким гарніром.
Осетинские пироги на заказ: салат из брокколи рецепты.
Французские десерты рецептыБиографии французских художников и их картины
Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты праздничных блюд
recepti.biz.ua рецепт салата мимоза классический
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі