Язик із цибулею
- Язик яловичий
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
Варений язик порізати шайбами товщиною 1,5 см. Сковороду розігріти, налити трохи олії і розкласти язичок по всій поверхні сковороди.
Зверху викласти половину цибулі, нарізаної кільцями або півкільцями.
Через 3-4 хвилини язик перевернути, щоб цибуля залишилася знизу на сковороді. Зменшити вогонь наполовину.
Часник подрібнити, додати трохи гарячої води (2 ст.л. бульйону від варіння язика).
Змастити цією сумішшю кожен шматочок язика.
Весь вміст сковороди викласти у посудину для мікрохвильовки.
Повторити теж саме із залишком язика.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов.
История конфет карамель. Производство карамели пролиновых корпусов конфет.
Как приготовить летний салат - салат радичио рецепты. Осетинские пироги на заказ.
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой. Заправки для салатов.
Рушники оптом - рецепт пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter