Язик із родзинками
879
інгредієнти:
- Язик яловичий 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Родзинки (без кісточок) 50 г
- Сметана 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Бульйон (яловичий) 500 мл
- Перець запашний (горошком)
- Олія оливкова
Нашаткувати цибулю, обсмажити на оливковій олії хвилини 2. Додати родзинки і смажити, доки вони не розбухнуть.
Додати сметану. Можна додати борошно і приготувати класичну підливу.
Додати соєвий соус і бульйон, у якому варився язик. Підлива готова.
Нарізати готовий язик на шматочки.
Покласти язик у підливу і варити 15-20 хвилин.
Сервірувати із картопляним пюре.
Рецепты здоровой выпечки - польская выпечка рецепты.
Первые кадры - рецепты первых блюд с фото.
Осетинские пироги на заказ: салат радичио рецепты.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты салатов из морепродуктов.
recepti.biz Сеть ресторанов японской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі