Язик із грибами "Маленький принц"

ДРУГІ СТРАВИ
766 Язик із грибами "Маленький принц"
Фото - Язик із грибами
інгредієнти:
  • Язик яловичий 1 кг
  • Печериці 500 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Часник 3 зуб.
  • Мигдаль 50 г
  • Сметана 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений, горошком)
  • Спеції (кмин, майоран, базилік, орегано)
  • Олія рослинна
  • Лавровий лист

Язик з грибами Язик вимити, покласти у каструльку, залити водою, додати кілька лаврових листочків, перцю горошком, посолити і готувати три години на середньому вогні, періодично підливаючи гарячу воду.

Через три години вогонь вимкнути, а язик залишити у каструльці до повного охолодження (це потрібно, щоб язик вийшов неймовірно ніжним і м'яким).

Після охолодження із язика зняти шкірку.

Язик з грибами Цибулю подрібнити і обсмажити у невеликій кількості олії на розігрітій сковорідці, до золотистого кольору.

фото Язик з грибами Додати терту на крупній тертці моркву і готувати, помішуючи, хвилини 3.

Язик з грибами Додати крупно порізані гриби.

Язик з грибами Смажити до готовності, наприкінці треба посолити і поперчити.

Язик з грибами Нарізати язик скибочками, викласти шаром у посудину для запікання.

Язик з грибами Зверху на язик покласти шар грибів, посипати спеціями.

Язик з грибами Мигдаль обсмажити на сухій сковорідці.

Після того, як охолоне, крупно нарізати.

Язик з грибами Змішати із тертим сиром і сметаною.

Язик з грибами Викласти рівномірним шаром на гриби.

Язик з грибами Готувати у розігрітій до 180°С духовці хвилин 50, до легкої золотистої сирно-сметанної скоринки.

Язик з грибами

Рецепт домашней выпечки ржаного хлеба. Рецепт выпечки домашнего хлеба.

Рецепт салат с омлетом. Салат с окороком и омлетом.

Салат с капустой, яблоками и апельсинами http://recepti.biz.ua

Майонез по дюкану для атакиПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter