Язик із грибами "Маленький принц"
- Язик яловичий 1 кг
- Печериці 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Часник 3 зуб.
- Мигдаль 50 г
- Сметана 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений, горошком)
- Спеції (кмин, майоран, базилік, орегано)
- Олія рослинна
- Лавровий лист
Язик вимити, покласти у каструльку, залити водою, додати кілька лаврових листочків, перцю горошком, посолити і готувати три години на середньому вогні, періодично підливаючи гарячу воду.
Через три години вогонь вимкнути, а язик залишити у каструльці до повного охолодження (це потрібно, щоб язик вийшов неймовірно ніжним і м'яким).
Після охолодження із язика зняти шкірку.
Цибулю подрібнити і обсмажити у невеликій кількості олії на розігрітій сковорідці, до золотистого кольору.
Додати терту на крупній тертці моркву і готувати, помішуючи, хвилини 3.
Додати крупно порізані гриби.
Смажити до готовності, наприкінці треба посолити і поперчити.
Нарізати язик скибочками, викласти шаром у посудину для запікання.
Зверху на язик покласти шар грибів, посипати спеціями.
Мигдаль обсмажити на сухій сковорідці.
Після того, як охолоне, крупно нарізати.
Змішати із тертим сиром і сметаною.
Викласти рівномірним шаром на гриби.
Готувати у розігрітій до 180°С духовці хвилин 50, до легкої золотистої сирно-сметанної скоринки.
Рецепт домашней выпечки ржаного хлеба. Рецепт выпечки домашнего хлеба.
Рецепт салат с омлетом. Салат с окороком и омлетом.
Салат с капустой, яблоками и апельсинами http://recepti.biz.ua
Майонез по дюкану для атакиПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter