Язик із баклажанами у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
689 Язик із баклажанами у клярі
Фото - Язик із баклажанами у клярі
інгредієнти:
  • Язик яловичий 300 г
  • Баклажан 2 шт.
  • Молоко 1 скл.
  • Борошно пшеничне 1 скл.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Цукор-пісок 0.5 ч.л.
  • Олія рослинна

Язик з баклажанами в клярі інгредієнти Баклажани помити, відрізати кінчики, нарізати кружками (не більше 1 см завтовшки), посолити, покласти під гніт.

Язик з баклажанами в клярі Відварений язик нарізати скибочками.

фото Язик з баклажанами в клярі Молоко з'єднати із сіллю, цукром і яєчним жовтком.

Язик з баклажанами в клярі Мова яловичий Додати борошно, добре перемішати (збити міксером).

Язик з баклажанами в клярі Баклажан Окремо збити білок.

Язик з баклажанами в клярі Молоко коров'яче Додати збитий білок до молочно-борошняної суміші і акуратно вмішати.

Язик з баклажанами в клярі Борошно пшеничне Баклажани віджати.

На виделку насадити скибочку язика із кружечком баклажана, умочити у кляр.

Язик з баклажанами в клярі Яйце куряче Покласти на сковорідку із розігрітою олією.

Язик з баклажанами в клярі Сіль Обсмажити із двох сторін.

Обсушити на серветці.

 

Готовим со вкусом: рождественская выпечка рецепты. Простые рецепты.

Рецепты для ужина - французская кухня рецепты. Простые рецепты блюд.

Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для приготовления в микроволновке.

Чанахи рецепт в горшочках в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter