Язик із баклажанами у клярі
 
		
				
				
				
				
		
- Язик яловичий 300 г
- Баклажан 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
 Баклажани помити, відрізати кінчики, нарізати кружками (не більше 1 см завтовшки), посолити, покласти під гніт.
 Баклажани помити, відрізати кінчики, нарізати кружками (не більше 1 см завтовшки), посолити, покласти під гніт.
 Відварений язик нарізати скибочками.
 Відварений язик нарізати скибочками.
 Молоко з'єднати із сіллю, цукром і яєчним жовтком.
 Молоко з'єднати із сіллю, цукром і яєчним жовтком.
 Додати борошно, добре перемішати (збити міксером).
 Додати борошно, добре перемішати (збити міксером).
 Окремо збити білок.
 Окремо збити білок.
 Додати збитий білок до молочно-борошняної суміші і акуратно вмішати.
 Додати збитий білок до молочно-борошняної суміші і акуратно вмішати.
 Баклажани віджати.
 Баклажани віджати.
На виделку насадити скибочку язика із кружечком баклажана, умочити у кляр.
 Покласти на сковорідку із розігрітою олією.
 Покласти на сковорідку із розігрітою олією.
 Обсмажити із двох сторін.
 Обсмажити із двох сторін.
Обсушити на серветці.
Готовим со вкусом: рождественская выпечка рецепты. Простые рецепты.
Рецепты для ужина - французская кухня рецепты. Простые рецепты блюд.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для приготовления в микроволновке.
Чанахи рецепт в горшочках в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

