Язик із баклажанами у клярі
- Язик яловичий 300 г
- Баклажан 2 шт.
- Молоко 1 скл.
- Борошно пшеничне 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
Баклажани помити, відрізати кінчики, нарізати кружками (не більше 1 см завтовшки), посолити, покласти під гніт.
Відварений язик нарізати скибочками.
Молоко з'єднати із сіллю, цукром і яєчним жовтком.
Додати борошно, добре перемішати (збити міксером).
Окремо збити білок.
Додати збитий білок до молочно-борошняної суміші і акуратно вмішати.
Баклажани віджати.
На виделку насадити скибочку язика із кружечком баклажана, умочити у кляр.
Покласти на сковорідку із розігрітою олією.
Обсмажити із двох сторін.
Обсушити на серветці.
Готовим со вкусом: рождественская выпечка рецепты. Простые рецепты.
Рецепты для ужина - французская кухня рецепты. Простые рецепты блюд.
Рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты для приготовления в микроволновке.
Чанахи рецепт в горшочках в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter