"язички" з кабачків

ДРУГІ СТРАВИ
1320 "язички" з кабачків
інгредієнти:
  • Кабачок - 600 г
  • Цибуля - 1 шт
  • Болгарський перець червоний - 1 шт
  • Морква - 2 шт
  • Помідор - 2 шт
  • Часник - 5 зуб.
  • Кріп та петрушка - 1 / 4 пучків.
  • Перець (за смаком)
  • Олія (для смаження)

Кабачок порізати на дві частини. Кожну нарізати вздовж, посоліть. Промокнути і обсмажити в сковороді, на олії з двох сторін.

Порізати цибулю дрібно, моркву-невеликою соломкою, болгарський перець і помідор невеликими кубиками. Часник і зелень подрібнити.

На сковороді обсмажити цибулю, додати моркву. Хвилини через 4 додати болгарський перець і часник (4 зуб. ).

Злегка обсмажити, додати помідори.

Коли помідорна волога випарується, вимкнути вогонь і заправити все зеленню і 1 зубчиком часнику.

Посолити і поперчити.

фото Викласти начинку на кабачки в два шари, прикрасити гілочкою кропу.

Смачного!.

Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz.uaРецепты для лечебного питания, принципы питания по группам крови и пр

http://recepti.biz.uaсалати з свинячого язика

Страви для святкового столустрави для святкового столу

Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото.

recepti.biz.ua медовик или рыжик рецепты