"язички" з кабачків
- Кабачок - 600 г
- Цибуля - 1 шт
- Болгарський перець червоний - 1 шт
- Морква - 2 шт
- Помідор - 2 шт
- Часник - 5 зуб.
- Кріп та петрушка - 1 / 4 пучків.
- Перець (за смаком)
- Олія (для смаження)
Кабачок порізати на дві частини. Кожну нарізати вздовж, посоліть. Промокнути і обсмажити в сковороді, на олії з двох сторін.
Порізати цибулю дрібно, моркву-невеликою соломкою, болгарський перець і помідор невеликими кубиками. Часник і зелень подрібнити.
На сковороді обсмажити цибулю, додати моркву. Хвилини через 4 додати болгарський перець і часник (4 зуб. ).
Злегка обсмажити, додати помідори.
Коли помідорна волога випарується, вимкнути вогонь і заправити все зеленню і 1 зубчиком часнику.
Посолити і поперчити.
Викласти начинку на кабачки в два шари, прикрасити гілочкою кропу.
Смачного!.
Рецепты тортов - рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaРецепты для лечебного питания, принципы питания по группам крови и пр
http://recepti.biz.uaсалати з свинячого язика
Страви для святкового столустрави для святкового столу
Осетинские пироги на заказ: салат з креветками з фото.
recepti.biz.ua медовик или рыжик рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter