Яскравий антрекот
- Яловичина 500 г
- Гарбуз 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
Шматочки м'яса злегка відбити, посолити, поперчити.
Викласти м'ясо на сковороду із сильно розігрітою олією, смажити до золотистої скоринки. Нарізати кільцями ріпчасту цибулю і обсмажити разом із м'ясом до золотистого кольору.
Нарізати гарбуз і сир на шматочки.
У розрізаний антрекот укласти гарбуз із сиром.
Викласти фарширований антрекот на деко, запікати у духовці розігрітій до 200°С 20 хвилин. Щоб м'ясо не підсохло, треба його поливати кілька разів соком, у якому смажилося м'ясо з цибулею.
Готовий антрекот викласти на тарілку з обсмаженою цибулею.
http://recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Рецепт салата языкПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Салаты из яблок и сыраШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter