Яскраве а-ля бурітто
- Гарбуз 500 г
- Борошно 4 скл.
- М´ясо (свинина, яловичина) 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Томатний соус 4 ст.л.
- Сода 1 ч.л.
- Сіль
- Олія соняшникова
- Спеції
400 грам гарбуза нарізати на шматочки, додати півсклянки води і на 10 хвилин у мікрохвильовку. 100 грам гарбуза для начинки нашаткувати соломкою.
Відварений у мікрохвильовці гарбуз збити блендером у пюре.
Додати до нього щіпку солі, дрібку соди, 4 склянки борошна (додати останню склянку борошна поступово, дивитися по тісту, воно повинно вийти еластичне і не липнути до рук) і вимісити тісто. Накрити рушником. Дати постояти хвилин 20. Розділити на 8-10 частин. Скачати кульку і розгорнути тісто.
Смажити на сухій сковорідці із двох сторін близько хвилини.
Скласти в тарілку, накрити рушником, щоб залишилися еластичними.
Начинка: нарізати цибулю півкільцями і на сковорідку з олією.
Далі м'ясо.
Коли трохи протушкується, додати болгарський перець, гарбуз. Посолити, поперчити. Хвилин через 10 додати томатний соус, посолити, поперчити і ще тушкувати на повільному вогні хвилин 10.
Готову начинку покласти на коржі і згорнути.
Можна їсти гарячим, можна і холодним.
ЗдесьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Приготовление блюд в микроволновке.
Рецепты индийской кухни сладости ладу с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Украинская кухня меню на английскомИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Салат с тунцом мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter