Яскраве а-ля бурітто

ДРУГІ СТРАВИ
604 Яскраве а-ля бурітто
Фото - Яскраве а-ля бурітто
інгредієнти:
  • Гарбуз 500 г
  • Борошно 4 скл.
  • М´ясо (свинина, яловичина) 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Перець болгарський 3 шт.
  • Томатний соус 4 ст.л.
  • Сода 1 ч.л.
  • Сіль
  • Олія соняшникова
  • Спеції

Яскраве а-ля бурітто інгредієнти

400 грам гарбуза нарізати на шматочки, додати півсклянки води і на 10 хвилин у мікрохвильовку. 100 грам гарбуза для начинки нашаткувати соломкою.

Яскраве а-ля бурітто Відварений у мікрохвильовці гарбуз збити блендером у пюре.

фото Яскраве а-ля бурітто Додати до нього щіпку солі, дрібку соди, 4 склянки борошна (додати останню склянку борошна поступово, дивитися по тісту, воно повинно вийти еластичне і не липнути до рук) і вимісити тісто. Накрити рушником. Дати постояти хвилин 20. Розділити на 8-10 частин. Скачати кульку і розгорнути тісто.

Яскраве а-ля бурітто Гарбуз Смажити на сухій сковорідці із двох сторін близько хвилини.

Скласти в тарілку, накрити рушником, щоб залишилися еластичними.

Яскраве а-ля бурітто Борошно Начинка: нарізати цибулю півкільцями і на сковорідку з олією.

Яскраве а-ля бурітто М'ясо Далі м'ясо.

Яскраве а-ля бурітто Лук Коли трохи протушкується, додати болгарський перець, гарбуз. Посолити, поперчити. Хвилин через 10 додати томатний соус, посолити, поперчити і ще тушкувати на повільному вогні хвилин 10.

Яскраве а-ля бурітто Перець балгарскій Готову начинку покласти на коржі і згорнути.

Можна їсти гарячим, можна і холодним.

 

ЗдесьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

салат черепаха рецепт с фото

Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Приготовление блюд в микроволновке.

Рецепты индийской кухни сладости ладу с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Украинская кухня меню на английскомИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Салат с тунцом мимоза здесь