Японський "Омрайс"
- Рис (японський або для суші) 180 г
- Вода 180 мл
- Стегно куряче 180 г
- Морква 80 г
- Печериці 60 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп 60 мл
- Яйце 2 шт.
- Майонез 1 ч.л.
- Масло вершкове
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Промитий рис замочити у чистій воді і залишити на 20 хвилин.
Дрібно нарізати курячі стегна, моркву, цибулю, печериці.
У великій сковороді на вершковому маслі обсмажити стегна, моркву, цибулю, печериці.
Додати сіль, перець, кетчуп.
У каструлю викласти рис, суміш зі сковороди, залити водою (180 мл), накрити кришкою і довести до кипіння (не відкриваючи кришку). Зменшити вогонь і варити ще 5 хвилин.
Коли на поверхні не залишиться води, вимкнути вогонь і залишити на 15 хвилин під кришкою.
Викласти на тарілки.
У маленькій мисочці змішати яйця, сіль, перець, майонез (сильно не збивати). Підсмажити омлет на сильному вогні на олії.
Викласти омлет на рис, помалювати кетчупом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти з фото.
Помидоры авокадо салат рецепт. Рецепт салата ветчина авокадо.
Узбекский плов рецепт приготовления. Рецепт приготовления шашлыка и плова.
Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter