Японський "Омрайс"

ДРУГІ СТРАВИ
671 Японський "Омрайс"
Фото - Японський
інгредієнти:
  • Рис (японський або для суші) 180 г
  • Вода 180 мл
  • Стегно куряче 180 г
  • Морква 80 г
  • Печериці 60 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кетчуп 60 мл
  • Яйце 2 шт.
  • Майонез 1 ч.л.
  • Масло вершкове
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна

Японський Промитий рис замочити у чистій воді і залишити на 20 хвилин.

Японський Дрібно нарізати курячі стегна, моркву, цибулю, печериці.

фото Японський У великій сковороді на вершковому маслі обсмажити стегна, моркву, цибулю, печериці.

Японський Додати сіль, перець, кетчуп.

Японський У каструлю викласти рис, суміш зі сковороди, залити водою (180 мл), накрити кришкою і довести до кипіння (не відкриваючи кришку). Зменшити вогонь і варити ще 5 хвилин.

Японський Коли на поверхні не залишиться води, вимкнути вогонь і залишити на 15 хвилин під кришкою.

Японський Викласти на тарілки.

Японський У маленькій мисочці змішати яйця, сіль, перець, майонез (сильно не збивати). Підсмажити омлет на сильному вогні на олії.

Викласти омлет на рис, помалювати кетчупом.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти з фото.

Помидоры авокадо салат рецепт. Рецепт салата ветчина авокадо.

Узбекский плов рецепт приготовления. Рецепт приготовления шашлыка и плова.

Едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter