Японський авокадо-дон
- Рис (японський або "для суші") 330 г
- Авoкадо 1 шт.
- Бекон (варено-копчений) 100 г
- Яйце 2 шт.
- Сир твердий (тертий або порошковий) 30 г
- Соєвий соус 0.5 ст.л.
- Масло вершкове 10 г
- Норі 2 упак.
Яйця, сир, соєвий соус, чорний перець змішати у мисці.
Дрібно порізати бекон і авокадо (авокадо швидко чорніє, тому його порізати пізніше).
Викласти готовий відварений рис у тарілку, посипати зверху морською капустою.
Обсмажити у сковороді бекон із вершковим маслом.
Вимкнути плиту і зачекати кілька хвилин, доки сковорода злегка не охолоне. Вилити в сковороду яєчну суміш і помішувати, доки злегка не загусне.
Додати авокадо. Перемішати. Викласти на рис.
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Очень вкусные оладьи.
Очень вкусные пончики: рецепты пончиков на кефире. Доставка готовой еды на неделю.
Кулинарные рецепты - кулинарные рецепты праздничных блюд. Рецепты вкусных блюд.
Рецепты пасхи в хлебопечке панасоникРецепт Творожной Запеканки В Мультиварке. Авторские рецепты
Приготовление пиццы в картинках http://recepti.biz.ua
Постный майонез в домашних условиях. Окорочка в майонезе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter