Японські рибні кульки

ДРУГІ СТРАВИ
935 Японські рибні кульки
Фото - Японські рибні кульки
інгредієнти:
  • Рис 1 упак.
  • Оцет (рисовий)
  • Цукор
  • Сіль
  • Сьомга (форель малосолона) 100 г
  • Ікра літаючої риби (Тобіко)
  • Соєвий соус
  • Імбир

Японські рибні кульки (Онігірі) інгредієнти

 

 

У середину готового рису покласти шматочок риби, змастити васабі (можна без) і скотити кульку. 

 

Японські рибні кульки (Онігірі)

 

 

 

фото Японські рибні кульки (Онігірі)

Японські рибні кульки (Онігірі) Рис Обваляти кульки в ікрі летючої риби.

Японські рибні кульки (Онігірі) Оцет Подавати із соєвим соусом і імбиром.

Японські рибні кульки (Онігірі) Цукор

 

Как приготовить летний салат: рецепт салат охотничий. Рецепты Приготовления.

Рецепт семги запеченной в духовке с картофелем и помидорами здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter