Японські рибні кульки
1011
інгредієнти:
- Рис 1 упак.
- Оцет (рисовий)
- Цукор
- Сіль
- Сьомга (форель малосолона) 100 г
- Ікра літаючої риби (Тобіко)
- Соєвий соус
- Імбир
У середину готового рису покласти шматочок риби, змастити васабі (можна без) і скотити кульку.
Обваляти кульки в ікрі летючої риби.
Подавати із соєвим соусом і імбиром.
Как приготовить летний салат: рецепт салат охотничий. Рецепты Приготовления.
Рецепт семги запеченной в духовке с картофелем и помидорами здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі